Benvinguts al nostre Blog

Els temps canvien i ALTERVIDEO amb ells. Varem començar l’any 1982 amb càmeres i editors U-Matic i amb maquines d’escriure. Ara tenim PC’s, MAC’s, HD i Internet.
Relacionar-nos a traves de la xarxa, esta transformant el nostre mon a velocitat de vertigen.

Els amics gairebé no els trobem pels carres o a les places, ja no fem la tertúlia al cafè. Ara ens trobem a You Tube o al Facebook Debati’m a fòrums, a webs, chategem amb amics virtuals de l’altra banda del planeta.
Per fer noves coneixences, ja no estem restringits per límits geogràfics: la escola, la feina, el barri, la ciutat, etc. Simplement no hi ha límits i ens podem relacionar per afinitats.
No importa si som afeccionats el “bluegrass”, la ciència ficció o el cinema dels anys quaranta i no trobem quòrum al nostre entorn. Ara podem connectar milers de persones amb els mateixos interessos que nosaltres, sigui a un altra ciutat, o a un altra continent.

Amb aquest bloc ALTERVIDEO vol informar i ser informat, escoltar i parlar amb als nostres clients, proveïdors, amics i amb totes aquelles persones interessades en la creació audiovisual. En definitiva amb qualsevol usuari que arribi a la nostra web, ens conegui o no, inclús si arriba per equivocació

Volem crear una espai comú per intercanviar opinions, idees i propostes amb tots vosaltres.

Benvinguts al vostre blog.